New Year’s Eve 2015 – Menu

Here’s our New Year’s Eve à la carte menu. Reserve your table via email (or call) and enjoy the best dinner Rome can offer on that magical evening. Best wishes! 

 

Aperitivi • Appetizers

Kir Royal 8,00

Martini Cocktail

Campari Orange

Gin Tonic

Aperol Spritz

Prosecco Carpenè Malvolti

 

 

Antipasti • Starters

Carpaccio di Tonno con erba cipollina e limone d’Amalfi

Thinly sliced tuna with scallions and lemon 14,00

 

Insalata di Polpo Verace al pesto di scalogno e patate

Octopus salad with pesto alla genovese (no garlic) and boiled potatoes 14,00

 

Sformatino tiepido di ricotta di pecora e melanzane

Eggplant pie with goat cheese ricotta 10,00

 

Vignarola con crostini

Green peas, artichokes, fava beans stewed roman style with bruschetta 10,00 

 

Fritto misto romano di fiori di zucca,filetti di baccalà e carciofo alla giudìa

Zucchini’s flowers,cod fillets and artichoke fried roman style 12,00 

 

 

Primi • Pasta and soups

 

Linguine ai gamberi con pachino e ruchetta

Linguine with shrimps, rocket and Pachino tomatoes 14,00

 

Risotto al Brut con scaglie di Parmigiano

Brut risotto with slices of Parmigiano cheese 13,00

 

Ravioli di carciofo dello Chef

Home made artichoke ravioli 12,00

 

Bucatini all’Amatriciana

Bucatini Amatriciana (roman bacon, Pecorino cheese and tomato sauce) 12,00

 

Cannelloni alla Pancrazio

House famous jumbo macaroni stuffed with meat and vegetables 13,00

 

 

Secondi • Main Course

Filetto di Rombo alle mandorle con pomodori gratinati

Turbot fillet in almonds sauce with tomatoes au gratin 20,00

 

Saltimbocca alla romana con piselli

Veal escalope with ham, sage and green peas 13,00

 

Involtini di manzo alla romana

Stewed beef rolls stuffed with ham, celery and carrots 13,00

 

Abbacchio al forno con patate

Baked baby lamb and potatoes 18,00

 

Tournedos di filetto alla Rossini

Beef tournedos with Marsala sauce and paté de foie 24,00

 

Zampone e cotechino con lenticchie

Typical New Year’s Zampone (stuffed pig’s trotter) with brown lentils 12,00

 

Contorni • Side 

Insalatina di campo con pomodoro

Tomato salad 6,00

 

Puntarelle in salsa d’acciughe

Puntarelle chicory in garlic and anchovies sauce 7,00

 

Carciofo alla romana

Artichoke roman style 7,00

 

Cicoria di campo saltata in padella

Roman cicory sautée whith olive oil,garlic and chili 6,00

 

Spinaci al burro

Sweet buttered spinach 6,00

 

 

Dolci della casa – Home made desserts

Torta Caprese 8,00

Tiramisù

Zuppa Inglese

Torta di pere e cannella

Crostata di visciole

Torta di ricotta 7,00

Crème caramel della casa

Torta ai frutti di bosco